Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Jídelní lístek 24.1. – 31.1. 2011 Restaurace Národní dům

Pondělí

  • 0,25l Hrachová
  • 100g Uzená krkovička, bramborový knedlík, špenát
  • 100g Kuřecí masová směs, rýže

Úterý

  • 0,25l Čorba ( Bulharská polévka s fazolemi a pórkem )
  • 100g Hněv blanických rytířů, rýže ( ostré jídlo )
  • 100g Nudlový nákyp se sýrem a rajčaty
  • 100g Vepřové játra Monte Negro, vařený brambor

Středa

  • 0,25l Čočková
  • 100g Toskánské vepřové ragů, těstoviny
  • 100g Klatovští rarášci, hranolky ( kuřecí kousky)
  • 100g Pošírovaná filátka s rajčatovou omáčkou, rýže

Čtvrtek

  • 0,25l Kuřecí s nudlemi
  • 100g Plněný řízek panoše Karla, pečené brambory
  • 100g Kuřecí stehýnka v kari omáčce vařený brambor
  • 100g Španělská omeleta

Pátek

  • 0,25l Dršťková
  • 100g Španělský ptáček, rýže ( houskový knedlík )
  • 100g Tyrolské nudle se zelím

Pondělí

  • 0,25l Zahuštěná zeleninová
  • 100g Smažené kuřecí prsíčka obalované v lupínkách, bramborová kaše
  • 100g Tvarohové ovocné knedlíky sypané cukrem a čokoládou
Back to top

Skip to content