Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Jídelní lístek 3.1. – 10.1. 2011 Restaurace Národní dům

Pondělí

  • 0,25l Zeleninová s rýží
  • 100g Pečený prejt kroupy, zelí, vařený brambor
  • 100g Masová směs, hranolky

Úterý

  • 0,25l Hovězí s nudlemi
  • 100g Vepřové nudličky na houbách, rýže ( houskový knedlík )
  • 100g Vepřové rizoto se zeleninou a sýrem
  • 100g Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou

Středa

  • 0,25l Gulášová
  • 100g Kuře na paprice, těstoviny ( houskový knedlík)
  • 100g Špagety po Boloňsku
  • 100g Šunkafleky s uzeným masem

Čtvrtek

  • 0,25l Kulajda
  • 100g Domácí sekaná z bůčku, vařený brambor
  • 100g Bramborový guláš, chléb
  • 100g Domácí plněné buchty

Pátek

  • 0,25l Dršťková
  • 100g Smažený vepřový řízek, bramborový salát
  • 100g Palačinky s ovocem šlehačkou a čokoládou

Pondělí

  • 0,25l Kuřecí s nudlemi
  • 100g Kuře na způsob kachny, bramborové špalíčky, zelí
  • 100g Smažený hermelín, vařený brambor
Back to top

Skip to content